1. Via de zoekfunctie of via de verschillende indexen kunt u flessen zoeken en selecteren.

2. U kunt zoeken op kenmerken van de whisky die u zoekt, of filteren op kenmerken die u belangrijk vindt.

3. Als u de fles heeft gevonden, selecteert u deze. Om een Kooporder uit te voeren klikt u op het grote symbool.

4. De volgende stap is aan te geven welke prijs u wenst te betalen.

• Als u een prijs ingeeft welke lager is dan de vraagprijs, dan doet u een bod.
  • Als u de vraagprijs biedt dan heeft u een koop gedaan.

5. Klik vervolgens op de button Plaats Kooporder

6. Bevestig in de orderlijst de volledige order die u wilt plaatsen.

7. Nu is uw order te zien onder Orders .