De stappen om een whisky te kopen zijn als volgt:

1. In de whisky catalogus kun je via de zoekfunctie of via de verschillende filters flessen en vaten zoeken en selecteren.

2. Je kunt zoeken op kenmerken van de whisky die je zoekt, of filteren op kenmerken die je belangrijk vindt.

3. Als je de gewenste fles of het vat gevonden hebt kun je deze selecteren door te klikken op 'Toevoegen aan portefeuille'.

• Als het product al te koopt staat (producten met een verkooporder) kun je deze direct kopen door te klikken op 'Koop nu'. Selecteer vervolgens het gewenste aantal.
  • Als een fles niet te koop staat kun je wel een kooporder plaatsen via de 'Plaats kooporder' knop. Selecteer vervolgens het het gewenste aantal, geef de prijs op waarvoor je het wil kopen en selecteer een vervaltermijn.

4. Druk op 'Bevestigen' en controleer je aankoop.

5. Druk op 'Koop nu' of 'Plaats kooporder' om je order af te ronden.

Zodra een order is uitgevoerd, staat de whisky die dan in je bezit is in je portefeuille.