U kunt een fles verkopen op de volgende manier:

1. Selecteer "Mijn SWEX" in de taakbalk rechtsboven in uw scherm.

2. Klik vervolgens op "Portefeuille".

3. Vervolgens selecteert u de fles(sen) door op "Verkoop" te klikken.

Als er biedingen open staan op het item dat u wilt verkopen dan kunt deze gelijk verkopen door op "Verkoop nu" te klikken.

Als u zelf een prijs wilt kiezen of als er geen biedingen open staan klikt u op "Plaats order".

4. Selecteer hier vervolgens het aantal, de zelfgekozen prijs en een vervaltermijn

5. Om uw verkooporder af te ronden drukt u op "Bevestigen". Het item is verkocht als een kooporder van iemand anders met uw gewenste prijs matcht.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Besturingssysteem

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met tekst, schermopname, software, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als flessen het onderstaande icoon voor zich hebben dan kunnen deze flessen niet verhandeld worden. Dit heeft te maken met afspraken die gemaakt zijn tijdens het kopen van flessen of het afsluiten van een contract.

Afbeelding met wit, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving