1. Start bovenaan de pagina.

2. Ga dan naar Portefeuille (linksboven).

3. Vervolgens selecteert u de fles(sen) die u wilt verkopen.

4. Klik vervolgens op de grote - knop om te verkopen.

5. Kies een prijs die u wenst te ontvangen.

6. Bevestig vervolgens uw verkooporder. De fles is verkocht als een kooporder van iemand anders met uw gewenste prijs matcht.

Als flessen het onderstaande icoon voor zich hebben dan kunnen deze flessen niet verhandeld worden. Dit heeft te maken met afspraken die gemaakt zijn tijdens het kopen van flessen of het afsluiten van een contract.