Je kunt een fles verkopen op de volgende manier:

1. Selecteer na het inloggen 'Mijn SWEX' in de taakbalk rechtsboven in je scherm.

2. Klik vervolgens op 'Portefeuille'.

3. Vervolgens selecteer je de fles(sen) door in de tabel op 'Verkoop' te klikken.

• Als er biedingen open staan op het item dat je wilt verkopen dan kun je deze gelijk verkopen door op 'Verkoop nu' te klikken. Selecteer vervolgens het aantal dat je wil verkopen en klik op 'Bevestigen'. Om je verkoop af te ronden controleer je de verkoopgegevens en klik je op 'Verkoop nu'.
  • Als je zelf een prijs wil bepalen of als er geen biedingen open staan klik je op 'Plaats verkooporder'. Selecteer vervolgens het aantal en geef de prijs en vervaltermijn aan. en klik op 'Bevestigen'. Om je verkoop af te ronden controleer je de verkoopgegevens en klik je op 'Plaats verkooporder'.

4. Nadat een verkoop is voltooid, wordt je geld overgemaakt naar je saldo en wordt je fles van jouw portefeuille naar de portefeuille van de koper verplaatst.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving