In het scherm bovenaan THE SWEX klikt u op Orders. Hier staan alle uitstaande Koop en Verkoop orders.

In het scherm bovenaan ziet u de hoeveelheid artikelen waarvoor een koop of verkooporder uit staat. Tussen de haakjes staat de hoeveelheid orders die uitgevoerd zijn. Hier beneden ziet u een order van 6 artikelen waar er geen van zijn uitgevoerd.  Er moeten dus nog voor 6 flessen een koper of verkoper gezocht worden. Als er een koper of verkoper gevonden is, wordt deze automatisch uitgevoerd en ziet u dit terug in dit scherm.