De grafiek op de portefeuille pagina beneden representeert de waarde van uw portefeuille tegen de aanschafprijs. Deze lijn bouwt het bedrag op tot de dag van vandaag en zo kan u uw initiële investering volgen. U kan de schuif knoppen gebruiken om de grafiek te veranderen door hem te plotten tegen een ander historische tijdframe.

Om uw resultaat te bekijken van deze investering moet u in het scherm rechts van de grafiek kijken. Hier staat het rendement en de ongerealiseerde winst.