Je kunt een fles laten verzenden door de volgende stappen te doorlopen:

1. Selecteer na het inloggen 'Mijn SWEX' in de taakbalk rechtsboven in je scherm.

2. Klik vervolgens op 'Profiel' en daarbinnen op 'Verzendlijst'. Hier vind je al de items die in je huidige portefeuille zitten.

3. Door op 'Verzend' naast de items te klikken wordt een verzendlijst gemaakt.

4. Zodra je de lijst hebt samengesteld kun je de verzendopdracht bovenaan de pagina 'Bevestigen' en daarna tegen een verzendvergoeding laten verzenden. Het is niet mogelijk om vaten te laten verzenden.