Het is uiteraard spijtig om te vernemen dat u erover denkt uw account te sluiten. Indien u tijdelijk niet meer wenst te handelen is het wellicht prettig om te weten dat wij geen kosten in rekening brengen voor het aanhouden van een rekening. Dat houdt in dat u geen kosten betaalt indien u niet actief bent en u geen whisky in uw portefeuille heeft. U kunt er dus ook voor kiezen om uw account geopend te houden, zodat u later weer verder kunt gaan met beleggen.

Daarbij begrijpen wij dat beleggen voor sommigen wat ingewikkeld kan lijken. Om daarbij te helpen hebben wij THE SWEX Academie beschikbaar gesteld. Hier worden de basisprincipes van het beleggen in whisky en de werking van ons platform uitgelegd. Zo kunt u op eigen tempo beginnen met beleggen in whisky en uw eerste orders pas plaatsen als u daar klaar voor bent.

Uw account kan alleen opgeheven worden indien alle posities in uw portefeuille zijn gesloten en er geen tekorten zijn in uw saldo. Wij verzoeken u daarom eventuele posities in de portefeuille te sluiten en tekorten aan te zuiveren, alvorens te bevestigen dat uw account opgeheven kan worden.

Eenmaal gesloten kan uw account niet worden heropend. Als u toch wilt blijven beleggen bij THESWEX dient u in dat geval het registratieproces van voren af aan te beginnen.

Indien u desondanks bij uw keuze blijft om uw account op te zeggen, kunt u zelf uw account sluiten door de volgende stappen te volgen:

1. Selecteer "Mijn SWEX" in de taakbalk rechtsboven in uw scherm.

2. Klik vervolgens op "Profiel".

3. Scroll naar beneden tot u "Verwijder account" tegenkomt.