We vinden het jammer dat je erover denkt je account te sluiten. Indien je tijdelijk niet meer wenst te handelen is het wellicht prettig om te weten dat wij geen kosten in rekening brengen voor het aanhouden van een rekening. Dat houdt in dat je geen kosten betaalt indien je niet actief bent en je geen whisky in je portefeuille hebt. Je kunt er dus ook voor kiezen om je account geopend te houden, zodat je later weer verder kunt gaan met beleggen.

Daarbij begrijpen wij dat beleggen voor sommigen wat ingewikkeld kan lijken. Om daarbij te helpen hebben wij THE SWEX Academie beschikbaar gesteld. Hier worden de basisprincipes van het beleggen in whisky en de werking van ons platform uitgelegd. Zo kun je op je eigen tempo beginnen met beleggen in whisky en je eerste order pas plaatsen als je daar klaar voor bent.

Je account kan alleen opgeheven worden indien alle posities in je portefeuille zijn gesloten en er geen tekorten zijn in je saldo. Wij verzoeken je daarom eventuele posities in de portefeuille te sluiten en tekorten aan te vullen, alvorens te bevestigen dat je account opgeheven kan worden.

Eenmaal gesloten kan je account niet worden heropend. Als je toch wilt blijven beleggen bij THE SWEX dien je het registratieproces van voren af aan te beginnen.

Je kunt je account sluiten door de volgende stappen te volgen:

1. Na inloggen selecteer 'Mijn SWEX' in de taakbalk rechtsboven in je scherm.

2. Klik vervolgens op 'Profiel'.

3. Scroll naar beneden tot je 'Verwijder account' tegenkomt.