Om je account te verifiëren moet je alle stappen van het Know Your Customer proces doorlopen. Hierbij wordt je doorgestuurd naar een extern platform (OPP) waar je betalingsgegevens gecontroleerd worden.

Je kunt het overzicht van je OPP status controleren op de volgende manier:

1. Selecteer 'Mijn SWEX' in de taakbalk rechtsboven in je scherm.

2. Klik vervolgens op 'Profiel'.

3. Scroll naar beneden tot je 'KYC verificatie' tegenkomt.

4. Als je op 'KYC verificatie' klikt dan wordt je doorgeleid naar de pagina van het OPP.